Via Vallen – Wegah Kelangan MP3

205x dilihat 10 bulan yang lalu
Via Vallen Wegah Kelangan MP3

Download lagu Via Vallen – Wegah Kelangan MP3, ukuran 4.36 MB durasi 04:35 menit bisa kamu download secara gratis di Wapki. Untuk melihat detail lengkap lagu Via Vallen – Wegah Kelangan dapat kamu lihat di tabel, sedangkan untuk lirik dan link download Via Vallen – Wegah Kelangan berada di bawah tabel berikut.

Title: Wegah Kelangan
Contributing Artist: Via Vallen
Genre: Dangdut
Year: 2018
Size: 4.36 MB
Duration: 04:35 Menit
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 192 kbps
Diperbarui: 21 March 2020

Download MP3

Perlu diingat bahwa anda mengunduh lagu Via Vallen – Wegah Kelangan MP3 hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Via Vallen – Wegah Kelangan silahkan beli kaset asli yang resmi atau CD Original dari album lagunya, kamu juga bisa mendownload secara legal di iTunes Via Vallen untuk mendukung Via Vallen – Wegah Kelangan di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Rungokno jerit atiku iki
Sing bingung noto roso neng ati
Pengenku kowe ngerti seng tak pikir saiki

Tulung kowe ojo salah tompo
Ojo mbok pikir aku ngeliyo
Kabeh iki kahanan
Ra iso neruske katresnan
Jujur aku iseh sayang wegah kelangan
Jujur aku iseh sayang wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri neng njero ati
Nanging arep piye meneh
Iki wes kahanan kudu pisahan

Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku
Nglungani sliramu abot rasene pangapurane

Ora ono niatku ngelarani atimu
Rungokno aku senajano aku sing kleru
Tak akoni pancen gedhe roso tresnaku
Yo mung kanggo awakmu
Cukup pisan iki kowe loro ati
Ora tak baleni anggonku le nglarani

Jujur aku iseh sayang wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri neng njero ati
Nanging arep piye meneh
Iki wes kahanan kudu pisahan

Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku
Nglungani sliramu abot rasene pangapurane

Mung kependem roso tresno
Bebarengan ora bakal dadi nyoto
Pengen langgeng yo kuwi karepku
Nanging wong tuaku ora setuju

Jujur aku iseh sayang wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri neng njero ati
Nanging arep piye meneh
Iki wes kahanan kudu pisahan

Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku
Nglungani sliramu abot rasene pangapurane