Via Vallen – Ngeliyo MP3

282x dilihat 9 bulan yang lalu
Via Vallen Ngeliyo MP3

Download lagu Via Vallen – Ngeliyo MP3, ukuran 5.22 MB durasi 05:23 menit bisa kamu download secara gratis di Wapki. Untuk melihat detail lengkap lagu Via Vallen – Ngeliyo dapat kamu lihat di tabel, sedangkan untuk lirik dan link download Via Vallen – Ngeliyo berada di bawah tabel berikut.

Title: Ngeliyo
Contributing Artist: Via Vallen
Genre: Dangdut
Year: 2019
Size: 5.22 MB
Duration: 05:23 Menit
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 192 kbps
Diperbarui: 21 March 2020

Download MP3

Perlu diingat bahwa anda mengunduh lagu Via Vallen – Ngeliyo MP3 hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Via Vallen – Ngeliyo silahkan beli kaset asli yang resmi atau CD Original dari album lagunya, kamu juga bisa mendownload secara legal di iTunes Via Vallen untuk mendukung Via Vallen – Ngeliyo di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Lorone ati bagai tertusuk duri
Arep obah dadi males
Awakku iki lemes

Raiso sambat, aku mencoba kuat
Nanging malah tambah loro
Kelingan koe ngeliyo

Nandur kembang malah tukule brambang
Gawe mripat iki nangis
Ati tansah keiris-iris

Ora nyongko kowe milih wong liyo
Padahal aku sing selalu ono
Ratau gawe koe loro

Yen pancen ngene balesanmu
Aku mung iso pasrah
Tak tangisono kui wes dadi karepmu

Janji setyo saiki mung dadi cerito
Mergo kowe malah milih wong liyo
Ora peduli kepiye perasaanku iki
Ning ngarepe moto kowe malah ngeliyo

Wes kadung tresno aku digawe loro
Opo salahku iki kok kowe ninggal lungo
Nyesek ning njero ati, aku wes cinta mati
Padahal aku tulus kowe malah ngelarani

Bab dilarani jane aku wes kebal
Nanging aku ro kowe kadung terlalu dalam
Jujur aku ra kuat ngelakoni tresno iki
Aku kudu ngerasakke sliramu mbagi ati

Janji setyo saiki mung dadi cerito
Mergo kowe malah milih wong liyo
Ora peduli kepiye perasaanku iki
Ning ngarepe moto kowe malah ngeliyo

Bubur kacang ijo campur ketan ireng
Ajur njobo jero mikir kowe dadi cumleng
Pilih mangan sego tinimbang mangan roti
Ra nyongko kowe tego janjimu mbok blenjani

Tresna tenanan malah mbok nggo dolanan
Atiku ora gampang nompo iki kahanan
Kudu ikhlas ngelalekke, tak kubur dalam-dalam
Mugo iki terakhir ngalami kegagalan

Yen pancen ngene balesanmu
Aku mung biso pasrah
Tak tangisono kuwi wes dadi karepmu

Janji setyo saiki mung dadi cerito
Mergo kowe malah milih wong liyo
Ora peduli kepiye perasaanku iki
Ning ngarepe moto kowe malah ngeliyo

Janji setyo saiki mung dadi cerito
Mergo kowe malah milih wong liyo
Ora peduli kepiye perasaanku iki
Ning ngarepe moto kowe malah ngeliyo