Via Vallen – Bojo Galak MP3

277x dilihat 9 bulan yang lalu
Via Vallen Bojo Galak MP3

Download lagu Via Vallen – Bojo Galak MP3, ukuran 5.03 MB durasi 05:04 menit bisa kamu download secara gratis di Wapki. Untuk melihat detail lengkap lagu Via Vallen – Bojo Galak dapat kamu lihat di tabel, sedangkan untuk lirik dan link download Via Vallen – Bojo Galak berada di bawah tabel berikut.

Title: Bojo Galak
Contributing Artist: Via Vallen
Genre: Dangdut
Year: 2018
Size: 5.03 MB
Duration: 05:04 Menit
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 192 kbps
Diperbarui: 18 March 2020

Download MP3

Perlu diingat bahwa anda mengunduh lagu Via Vallen – Bojo Galak MP3 hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Via Vallen – Bojo Galak silahkan beli kaset asli yang resmi atau CD Original dari album lagunya, kamu juga bisa mendownload secara legal di iTunes Via Vallen untuk mendukung Via Vallen – Bojo Galak di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Wis nasibe kudu koyo ngene Nduwe bojo kok ra tau ngapenake Seneng muring, omongane sengak Kudu tak trimo, bojoku pancen galak Saben dino rasane ora karuan Ngerasake bojoku sing ra tau perhatian Nanging piye maneh atiku wes kadung tresno Yo wes ben nduwe bojo sing galakSenajan batinku ngampet ono njero dodo Yo wes ben nduwe bojo sing galak Yo wes ben sing omongane sengak Seneng nggawe aku susah Nanging aku wegah pisah Tak tompo nganggo tulus ning ati Tak trimo sliramu tekan saiki Mungkin wes dadi jodone Senajan kahanane koyo ngene Sungguh keterlaluan bojoku sing saiki Kliru sitik wae aku mesti diseneni Ameh dolan ro konco kok ora diolehke Senenange nuduh dikira lungo ro liyane Yen wes ngono aku mung bisa meneng Tak jelasno malah mung nggawe kowe sepaneng Di matamu aku iki ora tau bener Kabeh mbok salahno, rumangsa wes paling pinter Yo wes ben nduwe bojo sing galak Yo wes ben sing omongane sengak Seneng nggawe aku susah Nanging aku wegah pisah Tak tompo nganggo tulus ing ati Tak trimo sliramu tekan saiki Mungkin wes dadi jodone Senajan kahanane koyo ngene Ibarate dele sing uwis dadi tempe Kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane Abote nduwe bojo sing galak Lek ra keturutan senengane mencak-mencak Ra usah digetuni aku kudu kuat ati Nganti tekan mati sliramu tetep nang ati Distel kendo wae, tak nikmati uripe Senajane galak bojoku pancen sing ganteng dhewe Kuat dilakoni, lek ra kuat ditinggal ngopi Tetep cinta senajan bojoku galak Yo wes ben nduwe bojo sing galak Yo wes ben sing omongane sengak Seneng nggawe aku susah Nanging aku wegah pisah Tak tompo nganggo tulus ing ati Tak trimo sliramu tekan saiki Mungkin wes dadi jodone Senajan kahanane koyo ngene Yo wes ben nduwe bojo sing galak Yo wes ben sing omongane sengak Seneng nggawe aku susah Nanging aku wegah pisah Tak tompo nganggo tulus ing ati Tak trimo sliramu tekan saiki Mungkin wes dadi jodone Senajan kahanane koyo ngene