Safira Inema – Aku Ikhlas / Yowes Rapopo Rasah Di Getuni MP3

176x dilihat 1 bulan yang lalu
Safira Inema Aku Ikhlas / Yowes Rapopo Rasah Di Getuni MP3

Download lagu Safira Inema – Aku Ikhlas / Yowes Rapopo Rasah Di Getuni MP3, ukuran 4.51 MB durasi 04:51 menit bisa kamu download secara gratis di Wapki. Untuk melihat detail lengkap lagu Safira Inema – Aku Ikhlas / Yowes Rapopo Rasah Di Getuni dapat kamu lihat di tabel, sedangkan untuk lirik dan link download Safira Inema – Aku Ikhlas / Yowes Rapopo Rasah Di Getuni berada di bawah tabel berikut.

Title: Aku Ikhlas / Yowes Rapopo Rasah Di Getuni
Contributing Artist: Safira Inema
Genre: Dangdut
Year: 2020
Size: 4.51 MB
Duration: 04:51 Menit
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 192 kbps
Diperbarui: 28 November 2020

Download MP3

Perlu diingat bahwa anda mengunduh lagu Safira Inema – Aku Ikhlas / Yowes Rapopo Rasah Di Getuni MP3 hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Safira Inema – Aku Ikhlas / Yowes Rapopo Rasah Di Getuni silahkan beli kaset asli yang resmi atau CD Original dari album lagunya, kamu juga bisa mendownload secara legal di iTunes Safira Inema untuk mendukung Safira Inema – Aku Ikhlas / Yowes Rapopo Rasah Di Getuni di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

aku.. nglakoni kabeh iki
ikhlas seko ning ati
nggo sliramu..

duh kang mas.. sepurane yen aku
nggawe loro atimu
aku.. ora menghargai
koe sing gemati..

yowes rapopo.. rasah digetuni..
cukup aku ngerti perjuanganku
dadi esemmu.. ning uripmu..

Reff :

sak jembare segoro
aku ikhlas yen akhire
kudu nompo loro iki
tu..lung ojo koe ninggalke aku
a..ku.. pe..ngen ning sandingmu..

yowes rapopo.. rasah digetuni
cukup aku ngerti perjuangankul
dadi esemmu.. ning uripmu..

Reff :

sak jembare segoro
aku ikhlas yen akhire
kudu nompo loro iki
tu..lung ojo koe ninggalke aku
a..ku.. pe..ngen ning sandingmu..

pancen iki dalane
aku raiso nompo
aku wis iso nerimo
tapi aku sing ora lilo
pengenmu ke..pie
pengenku nyanding koe
wes lalekke aku
tak cobo nompo anane

mungkin wis takdire
kudu dikuatke
nompo.. kenyataane
aku ro koe.
pancen.. dudu jodone..