Nella Kharisma – Rembulan MP3

351x dilihat 9 bulan yang lalu
Nella Kharisma Rembulan MP3

Download lagu Nella Kharisma – Rembulan MP3, ukuran 4.34 MB durasi 04:33 menit bisa kamu download secara gratis di Wapki. Untuk melihat detail lengkap lagu Nella Kharisma – Rembulan dapat kamu lihat di tabel, sedangkan untuk lirik dan link download Nella Kharisma – Rembulan berada di bawah tabel berikut.

Title: Rembulan
Contributing Artist: Nella Kharisma
Genre: Dangdut
Year: 2019
Size: 4.34 MB
Duration: 04:33 Menit
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 192 kbps
Diperbarui: 21 March 2020

Download MP3

Perlu diingat bahwa anda mengunduh lagu Nella Kharisma – Rembulan MP3 hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Nella Kharisma – Rembulan silahkan beli kaset asli yang resmi atau CD Original dari album lagunya, kamu juga bisa mendownload secara legal di iTunes Nella Kharisma untuk mendukung Nella Kharisma – Rembulan di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Rembulan ing wengi tansah anyekseni
Endah paras manis esem lan guyumu
Ginambar ing bathin tan biso nglalekke
Yekti kangmas ora ono liyane
Tatapan netramu nembus ning atiku
Agawe aku mung mikirne sliramu
Cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
Amung kangmas

Howoning njero batin
Pengen tansah sesanding
Yo mung karo kangmas
Atiku mung kanggo kangmas

Nadyan akeh pepalang
Ngalangi dalan katresnan
Iku pancen dalan supoyo
Tresno iki bakal kasembadan
Tatapan netramu nembus ning atiku
Agawe aku mung mikirne sliramu
Cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
Amung kangmas

Howoning njero batin
Pengen tansah sesanding
Yo mung karo kangmas
Atiku mung kanggo kangmas

Nadyan akeh pepalang
Ngalangi dalan katresnan
Iku pancen dalan supoyo
Tresno iki bakal kasembadan

Howoning njero batin
Pengen tansah sesanding
Yo mung karo kangmas
Atiku mung kanggo kangmas

Nadyan akeh pepalang
Ngalangi dalan katresnan
Iku pancen dalan supoyo
Tresno iki bakal kasembadan