Nella Kharisma – Dalan Liyane MP3

368x dilihat 8 bulan yang lalu
Nella Kharisma Dalan Liyane MP3

Download lagu Nella Kharisma – Dalan Liyane MP3, ukuran 4.52 MB durasi 04:52 menit bisa kamu download secara gratis di Wapki. Untuk melihat detail lengkap lagu Nella Kharisma – Dalan Liyane dapat kamu lihat di tabel, sedangkan untuk lirik dan link download Nella Kharisma – Dalan Liyane berada di bawah tabel berikut.

Title: Dalan Liyane
Contributing Artist: Nella Kharisma
Genre: Dangdut
Year: 2020
Size: 4.52 MB
Duration: 04:52 Menit
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 192 kbps
Diperbarui: 23 March 2020

Download MP3

Perlu diingat bahwa anda mengunduh lagu Nella Kharisma – Dalan Liyane MP3 hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Nella Kharisma – Dalan Liyane silahkan beli kaset asli yang resmi atau CD Original dari album lagunya, kamu juga bisa mendownload secara legal di iTunes Nella Kharisma untuk mendukung Nella Kharisma – Dalan Liyane di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Sopo sing kuat nandhang kahanan Sopo seng ora kroso kelangan Ditinggal pas sayang sayange Pas lagi jeru jerune, koe milih dalan liyane Sopo sing kuat ditinggal lungo Sopo sing atine ora loro Kenangan sing wis tak lakoni Tak simpen ning njero ati Dewe wes ra dadi siji Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati Pesenku mung siji, sing ngati-ati Isoku mung mendem esuk tekan sonten Mergo sadar diri kulo, dudu sinten sinten Yowes ben mung tak pendem roso sing ono ing njero dodo Tetep tak dongakno mugo urip mulyo Isoku mung nyuwun mugo ora getun Cekap semanten maturnuwun Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati Pesenku mung siji, sing ngati-ati Isoku mung mendem esuk tekan sonten Mergo sadar diri kulo, dudu sinten sinten Yowes ben mung tak pendem roso sing ono ing njero dodo Tetep tak dongakno mugo urip mulyo Isoku mung nyuwun mugo ora getun Cekap semanten maturnuwun Isoku mung nyuwun mugo ora getun Cekap semanten maturnuwun