Nella Kharisma – Banyu Langit MP3

87x dilihat 1 bulan yang lalu
Nella Kharisma Banyu Langit MP3

Download lagu Nella Kharisma – Banyu Langit MP3, ukuran 5.43 MB durasi 05:45 menit bisa kamu download secara gratis di Wapki. Untuk melihat detail lengkap lagu Nella Kharisma – Banyu Langit dapat kamu lihat di tabel, sedangkan untuk lirik dan link download Nella Kharisma – Banyu Langit berada di bawah tabel berikut.

Title: Banyu Langit
Contributing Artist: Nella Kharisma
Genre: Dangdut
Year: 2017
Size: 5.43 MB
Duration: 05:45 Menit
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 192 kbps
Diperbarui: 24 October 2020

Download MP3

Perlu diingat bahwa anda mengunduh lagu Nella Kharisma – Banyu Langit MP3 hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Nella Kharisma – Banyu Langit silahkan beli kaset asli yang resmi atau CD Original dari album lagunya, kamu juga bisa mendownload secara legal di iTunes Nella Kharisma untuk mendukung Nella Kharisma – Banyu Langit di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Sworo angin angin sing ngeridu ati
ngelingake sliramu sing tak tresnani
pingin nangis ngetoke eluh neng pipi
suwe ra weruh senadyan mung ono mimpi

ngalemo ngalem neng dadaku
tambanono roso kangen neng atiku
ngalemo ngalem neng aku
ben ra adem kesiram udan ing dalu

banyu langit sing ono dhuwur khayangan
watu gedhe kalingan mendunge udan
telesono atine wong seng kasmaran
setyo janji seprene tansah kelingan

ademe gunung merapi purbo
melu krungu swaramu ngomongke opo
ademe gunung merapi purbo
sing ning langgran wonosari jogjakarta

janjine lungane ra nganti suwe-suwe
pamit esuk lungane ra nganti sore
janjine lungane ra nganti semene suwene
nganti kapan tak enteni sak tekane

banyu langit sing ono dhuwur khayangan
watu gedhe kalingan mendunge udan
telesono atine wong seng kasmaran
setyo janji seprene tansah kelingan

ademe gunung merapi purbo
melu krungu swaramu ngomongke opo
ademe gunung merapi purbo
sing ning langgran wonosari jogjakarta

janjine lungane ra nganti suwe-suwe
pamit esuk lungane ra nganti sore
janjine lungane ra nganti semene suwene
nganti kapan tak enteni sak tekane



Sudah tahu Yang Ini Belum?



Halu Sejenak, Oppa Drama Korea Yang Cocok Jadi Teman Hidupmu ...


Tipe Kids Zaman Now Dilihat Dari Film Favorit, Kamu Yang Mana?


Seperti Apa Sih Dream Wedding Kamu Nanti?