JUDIKA – BANYU LANGIT MP3

2,223x dilihat 6 bulan yang lalu
JUDIKA BANYU LANGIT MP3

Download lagu JUDIKA – BANYU LANGIT MP3, ukuran 4.34 MB durasi 04:33 menit bisa kamu download secara gratis di Wapki. Untuk melihat detail lengkap lagu JUDIKA – BANYU LANGIT dapat kamu lihat di tabel, sedangkan untuk lirik dan link download JUDIKA – BANYU LANGIT berada di bawah tabel berikut.

Title: BANYU LANGIT
Contributing Artist: JUDIKA
Genre: Indonesia
Year: 2020
Size: 4.34 MB
Duration: 04:33 Menit
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 192 kbps
Diperbarui: 09 May 2020

Download MP3

Perlu diingat bahwa anda mengunduh lagu JUDIKA – BANYU LANGIT MP3 hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu JUDIKA – BANYU LANGIT silahkan beli kaset asli yang resmi atau CD Original dari album lagunya, kamu juga bisa mendownload secara legal di iTunes JUDIKA untuk mendukung JUDIKA – BANYU LANGIT di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Sworo angin, angin sing ngeridu ati
Ngelingake sliramu sing tak tresnani
Pingin nangis ngetoke eluh neng pipi
Suwe ra weruh senadyan mung ono mimpi

Ngalemo ngalem neng dadaku
Tambanono roso kangen neng atiku
Ngalemo ngalem neng aku
Ben ra adem kesiram udan ing dalu

Banyu langit sing ono dhuwur khayangan
Watu gedhe kalingan mendunge udan
Telesono atine wong seng kasmaran
Setyo janji seprene tansah kelingan

Ademe gunung merapi purbo
Melu krungu swaramu ngomongke opo
Ademe gunung merapi purbo
Sing ning langgran Wonosari Jogjakarta

Janjine lungane ra nganti suwe-suwe
Pamit esuk lungane ra nganti sore
Janjine lungane ra nganti semene suwene
Nganti kapan tak enteni sak tekane

Udan gerimis telesono klambi iki
Jroning dodo ben ra garing ngekep janji
Ora lamis gedene nggonku nresnani
nganti kapan aku ora bisa lali

Ademe gunung merapi purbo
Melu krungu swaramu ngomongke opo
Ademe gunung merapi purbo
Sing ning langgran Wonosari Jogjakarta

Janjine lungane ra nganti suwe-suwe
Pamit esuk lungane ra nganti sore
Janjine lungane ra nganti semene suwene
Nganti kapan tak enteni sak tekane