Irenne Ghea – Kidung Wahyu Kolosebo MP3

118x dilihat 8 bulan yang lalu
Irenne Ghea Kidung Wahyu Kolosebo MP3

Download lagu Irenne Ghea – Kidung Wahyu Kolosebo MP3, ukuran 5.43 MB durasi 05:45 menit bisa kamu download secara gratis di Wapki. Untuk melihat detail lengkap lagu Irenne Ghea – Kidung Wahyu Kolosebo dapat kamu lihat di tabel, sedangkan untuk lirik dan link download Irenne Ghea – Kidung Wahyu Kolosebo berada di bawah tabel berikut.

Title: Kidung Wahyu Kolosebo
Contributing Artist: Irenne Ghea
Genre: Dangdut
Year: 2018
Size: 5.43 MB
Duration: 05:45 Menit
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 192 kbps
Diperbarui: 26 March 2020

Download MP3

Perlu diingat bahwa anda mengunduh lagu Irenne Ghea – Kidung Wahyu Kolosebo MP3 hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Irenne Ghea – Kidung Wahyu Kolosebo silahkan beli kaset asli yang resmi atau CD Original dari album lagunya, kamu juga bisa mendownload secara legal di iTunes Irenne Ghea untuk mendukung Irenne Ghea – Kidung Wahyu Kolosebo di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Rumekso ingsun laku nisto ngoyo woro
Kelawan mekak howo, howo kang dur angkoro
Senadyan setan gentayangan, tansah gawe rubeda
Hinggo pupusing jaman

Hameteg ingsun nyirep geni wiso murko
Maper hardening ponco, saben ulesing netro
Tinambaran sih kawelasan, ingkang paring kamulyan
Rumekso ingsun laku nisto ngoyo woroSang Hyang Jati Pengeran

Jiwanggo kalbu, samudro pepuntoning laku
Tumuju dateng gusti, Dzat Kang Amurbo Dumadi
Manunggaling kawulo gusti, krenteg ati bakal dumadi
Mukti ingsun ...tanpo piranti

Sumebyar ing sukmo madu sarining perwito
Maneko warno prodo, mbangun projo sampurno
Sengkolo tido mukso, kolobendu nyoto sirno
Tyasing roso mardiko,...

Mugiyo den sedyo pusoko Kalimosodo
Yekti dadi mustiko, sajeroning jiwo rogo
Bejo mulyo waskito, digdoyo bowo leksono
Byar manjing sigro-sigro

Ampuh sepuh wutuh, tan keno iso paneluh
Gagah bungah sumringah, ndadar ing wayah-wayah
Satriyo toto sembodo, Wirotomo katon sewu kartiko
Kataman wahyu ...Kolosebo

Memuji ingsun kanthi suwito linuhung
Segoro gando arum, suh rep dupo kumelun
Tinulah niat ingsun, hangidung sabdo kang luhur
Titahing Sang Hyang Agung

Rembesing tresno, tondo luhing netro roso
Roso rasaning ati, kadyo tirto kang suci
Kawistoro jopo montro, kondang dadi pepadang
Palilahing Sang Hyang Wenang

Nowo dewo jawoto, tali santiko bawono
Prasido sidhikoro, ing sasono asmoroloyo
Sri Narendro Kolosebo, winisudo ing gegono
Datan gingsir... sewu warso