HAPPY ASMARA – TAK IKHLASNO MP3

651x dilihat 8 bulan yang lalu
HAPPY ASMARA TAK IKHLASNO MP3

Download lagu HAPPY ASMARA – TAK IKHLASNO MP3, ukuran 5.1 MB durasi 05:11 menit bisa kamu download secara gratis di Wapki. Untuk melihat detail lengkap lagu HAPPY ASMARA – TAK IKHLASNO dapat kamu lihat di tabel, sedangkan untuk lirik dan link download HAPPY ASMARA – TAK IKHLASNO berada di bawah tabel berikut.

Title: TAK IKHLASNO
Contributing Artist: HAPPY ASMARA
Genre: Dangdut
Year: 2019
Size: 5.1 MB
Duration: 05:11 Menit
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 192 kbps
Diperbarui: 21 March 2020

Download MP3

Perlu diingat bahwa anda mengunduh lagu HAPPY ASMARA – TAK IKHLASNO MP3 hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu HAPPY ASMARA – TAK IKHLASNO silahkan beli kaset asli yang resmi atau CD Original dari album lagunya, kamu juga bisa mendownload secara legal di iTunes HAPPY ASMARA untuk mendukung HAPPY ASMARA – TAK IKHLASNO di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Sepine wengi iki ngeridu ati
Seng tansah kelingan sliramu, kowe ninggal aku
Ademe howo iki, nggowo loro sing kang nyoto
Mergo nyawang kowe gandeng karo liyane

Yen pancen iki wis garise, aku ikhlas lahir batine
Kabeh kudu tak lalekke, masio abot sanggane, oh

Ra sepirone loro ati iki amergo ditinggal pergiRa sepirone loro ati iki amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki amergo dikhianati
Yen pancen uwis garise kowe gandeng karo de'e
Mung dungoku mugo langgeng saklawase

Ademe howo iki, nggowo loro sing kang nyoto
Mergo nyawang kowe gandeng karo liyane

Yen pancen iki wis garise, aku ikhlas lahir batine
Kabeh kudu tak lalekke, masio abot sanggane

Ra sepirone loro ati iki amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki amergo dikhianati
Yen pancen uwis garise kowe gandeng karo de'e
Mung dungoku mugo langgeng saklawase

Ra sepirone loro ati iki amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki amergo dikhianati
Yen pancen uwis garise kowe gandeng karo de'e
Mung dungoku mugo langgeng saklawase