Happy Asmara – Ndasku Mumet Ndasmu Piye MP3

154x dilihat 1 bulan yang lalu
Happy Asmara Ndasku Mumet Ndasmu Piye MP3

Download lagu Happy Asmara – Ndasku Mumet Ndasmu Piye MP3, ukuran 4.39 MB durasi 04:50 menit bisa kamu download secara gratis di Wapki. Untuk melihat detail lengkap lagu Happy Asmara – Ndasku Mumet Ndasmu Piye dapat kamu lihat di tabel, sedangkan untuk lirik dan link download Happy Asmara – Ndasku Mumet Ndasmu Piye berada di bawah tabel berikut.

Title: Ndasku Mumet Ndasmu Piye
Contributing Artist: Happy Asmara
Genre: Dangdut
Year: 2020
Size: 4.39 MB
Duration: 04:50 Menit
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 192 kbps
Diperbarui: 20 September 2020

Download MP3

Perlu diingat bahwa anda mengunduh lagu Happy Asmara – Ndasku Mumet Ndasmu Piye MP3 hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Happy Asmara – Ndasku Mumet Ndasmu Piye silahkan beli kaset asli yang resmi atau CD Original dari album lagunya, kamu juga bisa mendownload secara legal di iTunes Happy Asmara untuk mendukung Happy Asmara – Ndasku Mumet Ndasmu Piye di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Yen tak pikir pikir, tak terus terusne
Raono gunane, raono untunge
Tiwas sirah mumet pikiran sumpek
Mending nyanyi wae nentremke pikirane

Pethuk kanca omong ngene
Pethuk tangga omong nongo
Aku bingung piye solusine
Masalah raono enteke
Sabendino tumpuk undung koyo bata

Sega liwet lawuh tempe
Ndasku mumet ndasmu piye
Bolah ruwet dinggo nyethe
Bathukku anget bathukku piye

Kenikir ning sor wit kates
Yen dipikir iso stress
Enek tikus numpak sedan
Mikir terus iso edan

Pethuk kanca omong ngene
Pethuk tangga omong nongo
Aku bingung piye solusine
Masalah raono enteke
Sabendino tumpuk undung koyo bata

Sega liwet lawuh tempe, ndasku mumet ndasmu piye
Bolah ruwet dinggo nyethe, bathukku anget bathukku piye
Kenikir ning sor wit kates, yen dipikir iso stress
Enek tikus numpak sedan, mikir terus iso edan

Sega liwet lawuh tempe, ndasku mumet ndasmu piye
Bolah ruwet dinggo nyethe, bathukku anget bathukku piye
Kenikir ning sor wit kates, yen dipikir iso stress
Enek tikus numpak sedan, mikir terus iso edan


Ndasku mumet ndasmu piye, ndasku mumet ndasmu piye
Ndasku mumet ndasmu piye