GuyonWaton – Ninggal Cerito (Purwokerto) MP3

248x dilihat 1 bulan yang lalu
GuyonWaton Ninggal Cerito (Purwokerto) MP3

Download lagu GuyonWaton – Ninggal Cerito (Purwokerto) MP3, ukuran 6.04 MB durasi 06:07 menit bisa kamu download secara gratis di Wapki. Untuk melihat detail lengkap lagu GuyonWaton – Ninggal Cerito (Purwokerto) dapat kamu lihat di tabel, sedangkan untuk lirik dan link download GuyonWaton – Ninggal Cerito (Purwokerto) berada di bawah tabel berikut.

Title: Ninggal Cerito (Purwokerto)
Contributing Artist: GuyonWaton
Genre: Dangdut
Year: 2020
Size: 6.04 MB
Duration: 06:07 Menit
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 192 kbps
Diperbarui: 02 October 2020

Download MP3

Perlu diingat bahwa anda mengunduh lagu GuyonWaton – Ninggal Cerito (Purwokerto) MP3 hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu GuyonWaton – Ninggal Cerito (Purwokerto) silahkan beli kaset asli yang resmi atau CD Original dari album lagunya, kamu juga bisa mendownload secara legal di iTunes GuyonWaton untuk mendukung GuyonWaton – Ninggal Cerito (Purwokerto) di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Ning kutho iki aku nemoni
Wong sing paling tak tresnani
Sing tak sayang-sayang
Tekane mati

Nanging anane mung crito loro
Kowe pancen tego
Kowe ra rumongso
Anane mung gawe cidro

Aku ngrumangsani
Tekaku ra dikarepke ati
Aku sadar diri
Tekoku mung nggriseni

Kowe teko gowo crito loro
Kowe lungo ninggalke loro
Ning purworkerto aku nduweni cerito
Kowe ngaboti tresno sing liyo

Ning kutho iki aku nemoni
Wong sing paling tak tresnani
Sing tak sayang-sayang
Tekane mati

Nanging anane mung crito loro
Kowe pancen tego
Kowe ra rumongso
Anane mung gawe cidro

Aku ngrumangsani
Tekaku ra dikarepke ati
Aku sadar diri
Tekoku mung nggriseni

Kowe teko gowo crito loro
Kowe lungo ninggalke loro
Ning purworkerto aku nduweni cerito
Kowe ngaboti tresno sing liyo

Kowe teko gowo crito loro
Kowe lungo ninggalke loro
Ning purworkerto aku nduweni cerito
Kowe ngaboti tresno sing liyo

Ning purwokerto aku nduweni cerito
Kowe ngaboti tresno sing liyo