Gita Youbi – Nutupi Laraku MP3

105x dilihat 1 bulan yang lalu
Gita Youbi Nutupi Laraku MP3

Download lagu Gita Youbi – Nutupi Laraku MP3, ukuran 6.35 MB durasi 06:39 menit bisa kamu download secara gratis di Wapki. Untuk melihat detail lengkap lagu Gita Youbi – Nutupi Laraku dapat kamu lihat di tabel, sedangkan untuk lirik dan link download Gita Youbi – Nutupi Laraku berada di bawah tabel berikut.

Title: Nutupi Laraku
Contributing Artist: Gita Youbi
Genre: Dangdut
Year: 2020
Size: 6.35 MB
Duration: 06:39 Menit
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 192 kbps
Diperbarui: 08 December 2020

Download MP3

Perlu diingat bahwa anda mengunduh lagu Gita Youbi – Nutupi Laraku MP3 hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Gita Youbi – Nutupi Laraku silahkan beli kaset asli yang resmi atau CD Original dari album lagunya, kamu juga bisa mendownload secara legal di iTunes Gita Youbi untuk mendukung Gita Youbi – Nutupi Laraku di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Mungkin ono ati liyo, sing lagi tok jogo
nganti lali karo aku sing neng ngarep moto
Ati rasane loro, aku trimo aku pengen pamit lungo

Mungkin wis ra ono roso, tresnamu nggo aku
Opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku
Gawe bingung atiku, arep tekan kapan tak tutupi laraku

Iseh kuat ora ati ku
Terus sabar ming ngremuk aku
Sak jane nyikso batinku
Nanging neng ngarepmu aku tetep guyu
Nutupi Laraku

Soyo adoh mung gawe ragu
Opo iso yen terus mlaku
Tak pekso senajan loro
Aku ra popo, ning atiku
sing rung kulino

Yen terus sabar aku uwes tau
Mangan ati kui mbendinaku
Cubo ngertio sing neng pikirku

Mungkin ono ati liyo, sing lagi tok jogo
nganti lali karo aku sing neng ngarep moto
Ati rasane loro, aku trimo aku pengen pamit lungo

Mungkin wis ra ono roso, tresnamu nggo aku
Opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku
Gawe bingung atiku, arep tekan kapan tak tutupi laraku

Iseh kuat ora ati ku
Terus sabar ming ngremuk aku
Sak jane nyikso batinku
Nanging neng ngarepmu aku tetep ngguyu
Nutupi Laraku

Yen terus sabar aku uwes tau
Mangan ati kui mbendinaku
Cobo ngertio sing neng pikirku

Mungkin ono ati liyo, sing lagi tok jogo
nganti lali karo aku sing neng ngarep moto
Ati rasane loro, aku trimo aku pengen pamit lungo

Mungkin wis ra ono roso, tresnamu nggo aku
Opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku
Gawe bingung atiku, arep tekan kapan tak tutupi laraku