Elno Via – Demi Kowe Reggae Ska MP3

105x dilihat 3 bulan yang lalu
Elno Via Demi Kowe Reggae Ska MP3

Download lagu Elno Via – Demi Kowe Reggae Ska MP3, ukuran 5.27 MB durasi 05:28 menit bisa kamu download secara gratis di Wapki. Untuk melihat detail lengkap lagu Elno Via – Demi Kowe Reggae Ska dapat kamu lihat di tabel, sedangkan untuk lirik dan link download Elno Via – Demi Kowe Reggae Ska berada di bawah tabel berikut.

Title: Demi Kowe Reggae Ska
Contributing Artist: Elno Via
Genre: Indonesia
Year: 2020
Size: 5.27 MB
Duration: 05:28 Menit
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 192 kbps
Diperbarui: 14 October 2020

Download MP3

Perlu diingat bahwa anda mengunduh lagu Elno Via – Demi Kowe Reggae Ska MP3 hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Elno Via – Demi Kowe Reggae Ska silahkan beli kaset asli yang resmi atau CD Original dari album lagunya, kamu juga bisa mendownload secara legal di iTunes Elno Via untuk mendukung Elno Via – Demi Kowe Reggae Ska di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

dik aku bali, arep nepati janji
tak jaluk kowe ra ngapusi
lungaku wingi amung golek rejeki
tak bukteke kowe ojo mbedo ati

wes seprene suwene aku lunga ninggal kowe
adoh paran yo mung dinggo kowe (LirikLaguIndonesia.Net)

aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo
demi kowe ben supaya tetep mulya
tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
setiaku karo kowe tekan matiku

aku lunga ra ngilang, nanging mergo kahanan
aku ora ngapusi, bakal tak perjuangkan
mikir masa depan karo golek modal
dinggo sesuk rabi, duduk di pelaminan

mugo Gusti ngijabahi aku kowe dadi siji
bakal urip bebrayan, ojo wedi kelangan
aku ning sandingmu, ngancani uripmu
mergo yo mung kowe sing gawe seneng atiku

wes seprene suwene aku lunga ninggal kowe
adoh paran yo mung dinggo kowe

aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo
demi kowe ben supaya tetep mulya
tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
setiaku karo kowe tekan matiku

matur suwun wis gelem nompo aku
sampun percoyo karo janji janjiku
bakal tak jaga tekaning patiku
kanggoku awakmu kui harga diriku

wes seprene suwene aku lunga ninggal kowe
adoh paran yo mung dinggo kowe

aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo
demi kowe ben supaya tetep mulya
tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
setiaku karo kowe tekan matiku

aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo
demi kowe ben supaya tetep mulya
tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
setiaku karo kowe tekan matiku