Anggun Pramudita – Goblok (So So So Ho Ha) MP3

78x dilihat 3 minggu yang lalu
Anggun Pramudita Goblok (So So So Ho Ha) MP3

Download lagu Anggun Pramudita – Goblok (So So So Ho Ha) MP3, ukuran 4.41 MB durasi 04:40 menit bisa kamu download secara gratis di Wapki. Untuk melihat detail lengkap lagu Anggun Pramudita – Goblok (So So So Ho Ha) dapat kamu lihat di tabel, sedangkan untuk lirik dan link download Anggun Pramudita – Goblok (So So So Ho Ha) berada di bawah tabel berikut.

Title: Goblok (So So So Ho Ha)
Contributing Artist: Anggun Pramudita
Genre: Dangdut
Year: 2020
Size: 4.41 MB
Duration: 04:40 Menit
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 192 kbps
Diperbarui: 31 December 2020

Download MP3

Perlu diingat bahwa anda mengunduh lagu Anggun Pramudita – Goblok (So So So Ho Ha) MP3 hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Anggun Pramudita – Goblok (So So So Ho Ha) silahkan beli kaset asli yang resmi atau CD Original dari album lagunya, kamu juga bisa mendownload secara legal di iTunes Anggun Pramudita untuk mendukung Anggun Pramudita – Goblok (So So So Ho Ha) di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Goblok

Kok Aku Iso Nganti Goblok Koyo Ngene?
Nangismu Karo Aku, Bahagiane Ro Liyane
Bola-bali Ati Mbok Larani
Nanging Kowe Tetep Tak Tresnani
Roso Sayangku Tak Setel Ra Gejeron
Ketimbang Soyo Ajur, Aku Mundur Alon-alon
Wis Tak Loske Kowe Ro Liyane
Pancen Kabeh Iki Wis Dadi Dalane
Rasane Atiku Loro Yen Kelingan Janji-janji
Mbiyen Ngomonge Tresno
Eh, Jebule Mung Ngapusi
Pisan Pindo Tak Ngapuro
Ping Telu Ro Wong Liyo
Ping Papat Malah Lungo
Asssh, Atiku Wis Kulino
Dilarani Bola-bali Ngopo Tak Baleni?
Opo Koyo Ngene Roso Tresno Tekan Mati?
Aku Pengen Lali, Kepiye Carane?
Duh, Gusti, Atiku Ambyar Rasane
Kok Aku Iso Nganti Goblok Koyo Ngene?
Nangismu Karo Aku, Bahagiane Ro Liyane
Bola-bali Ati Mbok Larani
Nanging Kowe Tetep Tak Tresnani
Roso Sayangku Tak Setel Ra Gejeron
Ketimbang Soyo Ajur, Aku Mundur Alon-alon
Wis Tak Loske Kowe Ro Liyane
Pancen Kabeh Iki Wis Dadi Dalane
Wis Hop Stop, Aku Ra Kuat Tenan
Nglakoni Tresno Iki Rasane Dadi Edan
Saiki Aku Sadar
Kowe Nangis Ning Pundakku
Tok Jileh Nggo Bersandar
Nek Wis Mari Ninggal Aku
Tangis Air Matamu Kubalas Dengan Cinta
Tapi Kasih Sayangku Kau Balas Dengan Luka
Cidro Ning Ati Iki Ben Tak Tambani
Tulong Kowe Lungo Wae
Please Don’t Back To Me
Tekoku Larani Atimu
Lungoku Gawe Tangise Sliramu
Sepurane, Kabeh Iki Salahku
Opo Ra Iso Dibaleni?
Cerito Tresno Koyo Wingi
Janjiku Bakal Tak Tresnani
Kowe Tekane Mati
Kok Aku Iso Nganti Goblok Koyo Ngene?
Nangismu Karo Aku, Bahagiane Ro Liyane
Bola-bali Ati Mbok Larani
Nanging Kowe Tetep Tak Tresnani
Roso Sayangku Tak Setel Ra Gejeron
Ketimbang Soyo Ajur, Aku Mundur Alon-alon
Wis Tak Loske Kowe Ro Liyane
Pancen Kabeh Iki Wis Dadi Dalane

#AnggunPramudita

========================================
Licensed To YouTube By IDE (Music)
This Channel & Video Optimized By IDE Optimization
License Your Music Here:
Optimize Your Video Now: