Afieq Shazwan – Lelaki Di Telefon MP3

143x dilihat 1 bulan yang lalu
Afieq Shazwan Lelaki Di Telefon MP3

Download lagu Afieq Shazwan – Lelaki Di Telefon MP3, ukuran 3.44 MB durasi 03:41 menit bisa kamu download secara gratis di Wapki. Untuk melihat detail lengkap lagu Afieq Shazwan – Lelaki Di Telefon dapat kamu lihat di tabel, sedangkan untuk lirik dan link download Afieq Shazwan – Lelaki Di Telefon berada di bawah tabel berikut.

Title: Lelaki Di Telefon
Contributing Artist: Afieq Shazwan
Genre: Malaysia
Year: 2019
Size: 3.44 MB
Duration: 03:41 Menit
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 192 kbps
Diperbarui: 17 November 2020

Download MP3

Perlu diingat bahwa anda mengunduh lagu Afieq Shazwan – Lelaki Di Telefon MP3 hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Afieq Shazwan – Lelaki Di Telefon silahkan beli kaset asli yang resmi atau CD Original dari album lagunya, kamu juga bisa mendownload secara legal di iTunes Afieq Shazwan untuk mendukung Afieq Shazwan – Lelaki Di Telefon di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

dah berkali-kali ku biar
kau mengatakan itu fitnah
lelaki di telefon
sekadar teman ku tak kenal pun

baru-baru ini ku sedar
ternyata kata mereka benar
salah belok selekoh
rupa-rupanya kau dah selingkuh

bila dipersoal kau tiada jawapan
pahitnya berakhir dengan pertelingkahan
tiada penyudah kau kata ku mulakan
maaf sayang kini aku sudah tak tahan

lelaki di telefon
siapa lelaki di telefon
rupa-rupanya kau mendua
sungguh mudahnya kau berubah

lelaki di telefon
siapa lelaki di telefon
rupa-rupanya kau mendua
sungguh mudahnya kau berubah

ramai yang berkata kau liar
aku hanya dengar dan diam
lelaki di telefon
rupanya teman di waktu tidur

dan akhirnya ku mula sedar
ternyata kata mereka benar
salah belok selekoh
bukti depan mata kau selingkuh
bila dipersoal kau tiada jawapan
pahitnya berakhir dengan pertelingkahan
tiada penyudah kau kata ku mulakan
maaf sayang kini aku sudah tak tahan

lelaki di telefon
siapa lelaki di telefon
rupa-rupanya kau mendua
sungguh mudahnya kau berubah

lelaki di telefon
siapa lelaki di telefon
rupa-rupanya kau mendua
sungguh mudahnya kau berubah

(malik abdullah)
cakap terang, siapa itu
cakap sekarang, jangan tipu
bila check message kau tersipu-sipu
panggil dia sayang
panggil aku bae kau dah keliru

tolong jawab jangan gagap
pilih kata betul-betul bila kau nak cakap
bila aku telefon dulu kau jawab cepat
sekarang biar berdering-dering lambat angkat

sudah-sudah jangan bagi alasan
kau pilih dia, teruskan berpasangan
kau pilih aku, jangan dipermainkan
bisik hati aku baik cari lain kan?

lelaki di telefon
siapa lelaki di telefon
rupa-rupanya kau mendua
sungguh mudahnya kau berubah

lelaki di telefon
siapa lelaki di telefon
rupa-rupanya kau mendua
sungguh mudahnya kau berubah

lelaki di telefon
siapa lelaki di telefon
rupa-rupanya kau mendua
sungguh mudahnya kau berubah

lelaki di telefon
siapa lelaki di telefon
rupa-rupanya kau mendua
sungguh mudahnya kau berubah

lelaki di telefon (5x)